Valsättra sjöväg 3 / Svinninge / Åkersberga / Österåker

Exklusiv och modern familjevilla med allt du kan önska i populära och sjönära Svinninge!

Slutpris
7 800 000 kr
Boarea
ca 175 kvm
Driftkostnad
39 573 kr/år
Totalareal
1 655 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Valsättra Sjöväg såldes av oss 2020-02-09. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Valsättra Sjöväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svinninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett oslagbart läge med sjöglimt, nära havet och naturen finner ni denna unika tvåplansvilla med allt man kan önska. Modern arkitektur, påkostade materialval och välplanerade ytor möter skärgård och ett familjärt område, vad mer kan man önska? Det är en ära att få presentera denna nyproducerade villa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre helkaklade badrum, fem fina sovrum, allrum, separat tvättstuga, två altaner och mycket mer.
Huset har vattenburen golvvärme i båda planen och inbyggt styrsystem från Savant och Lutron. Hemmet styr belysning, kameror, dörrlås, ljud, bild och grindar. Ägaren har även låtit förbereda kablage för styrning av gardiner och larm.

På tomten finns det förberett för el, vatten, avlopp, golvvärme samt ventilation till garage. Det är även förberett för vatten, avlopp och el till gästhus/attefallare.

På bara någon minuts promenad från huset når du buss mot såväl Åkersberga som Stockholm. Endast 30 minuter till innerstan. Nära till bensinmack och förskolor/skolor.
Ett naturnära boende med stora grönområden, skog samt populära sandstränder i området.

Välkommen till ett modernt boende på landet nära stan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Svinninge

Svinninge är en tätort i Österåkers kommun, belägen mellan Åkersberga och Vaxholm. Svinninge växte kraftigt västerut mellan åren 1990 och 1995. Detta gjorde att två småorter upphörde och istället kom att ingå i tätorten. Svinninge var från början ett sommarstugeområde, men de flesta bostäderna är idag permanentboenden.

Restauranger och service

I Svinninge finns en bensinmack samt en populär Thairestaurang, båda är belägna utmed Svinningevägen. Ett flertal matbutiker och ett större utbud av restauranger och övrig service finns i Åkersberga, ca 7 km bort. Arninge ligger ca. 9 km bort. Även här finns matbutiker och restauranger.

Sport och fritid

Svinninge är populärt för sin fina skärgårdsmiljö med ett flertal större båtmarinor samt bra bad- och båtplatser. Den största marinan är Svinninge Marina, följt av Svinninge Båtsällskap och Björnhammarvarvet. I området finns flera fotbollsplaner och fina promenadstråk och stigar. I Åkersberga finns ishall, simhall, idrottsplatser och flera större idrottsföreningar. I Rydbo, cirka 5,5 kilometer från Svinninge, finns Rydbo IF som framförallt fokuserar på fotboll och har grupper för både vuxna och barn. I Rydbo finns en fin konstgräsplan som invigdes 2010 och ändrade namnet till Wasavallen.

Kommunikationer

Svinninge ligger inte långt från Stockholms innerstad, med bil tar det endast 25 minuter. Buss 683 går genom Svinninge två gånger i timmen (vardagar) och tar dig till Åkersberga eller mot Kulla vägskäl, Danderyds sjukhus och Stockholm.

Skolor och förskolor

I Svinninge, Skåvsjöholm, finns en privat förskola som heter Skåvan med Reggio Emilia-inspirerad pedagogik. Förskolan ligger med naturen utanför dörren och skärgårdsmiljö runt knuten. Förskolan har två avdelningar som är belägna i varsin villa. Allmänna kommunikationer finns inom gångavstånd. Rydbo ligger cirka 5,5 kilometer från Svinninge och här finns ytterligare två förskolor, Skogsbackens förskola (kommunal) och Rydbo friskola (privat). I Rydbo finns även en kommunal grundskola, Rydbo skola, med elever i årskurs F-6. På Rydbo skola går cirka 180 barn. På Rydbo friskola finns även skola årskurs F-6. Om man väljer att åka åt andra hållet, mot Åkersberga, så har man även Fredsborg skolan med elever i årskurs F-9 samt ett flertal förskolor att välja på. Fredsborg ligger cirka 5,5 km från Svinninge.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.