Björnmossvägen 24, bv / Bastuområdet / Älta / Nacka

Sällan till salu - en av få 5:or i området!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
93.7 kvm
Avgift
5 546 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på björnmossvägen såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på björnmossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bastuområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det finns två likadana 5:or i området och nu är äntligen en av dem till salu. Lägenheten är renoverad och fräsch och ligger på markplan och har 4 sovrum. På golvet ligger ekparkett i hela lägenheten och väggarna är vitmålade. Vardagsrum med utgång till uteplats. Två kaklade badrum. Rymligt kök med matplats. Stort vidbyggt förråd vid den egna entrén. Bilfritt område med naturen in på knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.