Boplatsringen 4 / Ältadalen / Älta / Nacka / Nyproduktion

Nyproducerad villa

Slutpris
6 650 000 kr
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
36 815 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Boplatsringen såldes av oss 2018-06-27. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Boplatsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ältadalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen och möjligheten att köpa en nyproducerad 2 plans villa om 139 m² i ett nytt och spännande område, kallat Ältadalen. Huset erbjuder öppna och sociala ytor på entrévåningen och 3 sovrum på övervåningen. Möjlighet finns även att skapa ett 4:e sovrum. Bostaden bjuder på genomgående ljusa och fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Stor trädäckad altan på baksidan av huset med sol från morgon till sen eftermiddag. På tomten finns även ett förråd om 7 m² som ger bra förvaringsmöjligheter. Carport samt uppställningsplats för en till bil om så behövs. Här bor ni i ett nyproducerat område som är på väg att helt färdigställas med närhet till förskola och skola samt Ältas vackra natur runt knuten. På baksidan kommer blicken inte att fästas på några bostäder, där kommer man istället se den framtida aktivitetsparken som kommer att byggas i större skala. Där kommer det bl a finnas multibollplan, utkikstorn, gungor och sandlåda samt skateramp m.m. Från Älta går det bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Haninge och Tyresö. Älta har ett mindre centrum för närservice och önskar man ett större utbud av affärer når man Tyresö centrum på 5 min med bil eller Sickla köpmarknad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration