Boplatsringen 4 / Ältadalen / Älta / Nacka / Nyproduktion

Nyproducerad villa

Utgångspris
6 350 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
36 815 kr/år
Tomtarea
433 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Nu har du chansen och möjligheten att köpa en nyproducerad 2 plans villa om 139 m² i ett nytt och spännande område, kallat Ältadalen. Huset erbjuder öppna och sociala ytor på entrévåningen och 3 sovrum på övervåningen. Möjlighet finns även att skapa ett 4:e sovrum. Bostaden bjuder på genomgående ljusa och fräscha ytskikt och smakfulla materialval. Stor trädäckad altan på baksidan av huset med sol från morgon till sen eftermiddag. På tomten finns även ett förråd om 7 m² som ger bra förvaringsmöjligheter. Carport samt uppställningsplats för en till bil om så behövs. Här bor ni i ett nyproducerat område som är på väg att helt färdigställas med närhet till förskola och skola samt Ältas vackra natur runt knuten. På baksidan kommer blicken inte att fästas på några bostäder, där kommer man istället se den framtida aktivitetsparken som kommer att byggas i större skala. Där kommer det bl a finnas multibollplan, utkikstorn, gungor och sandlåda samt skateramp m.m. Från Älta går det bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Haninge och Tyresö. Älta har ett mindre centrum för närservice och önskar man ett större utbud av affärer når man Tyresö centrum på 5 min med bil eller Sickla köpmarknad.

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 32 bilder
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Entrévåning
  På hela entrévåningen finns vattenburen golvvärme och även i badrum på övervåningen.

  Hall:
  Öppen och ljus hall med öppning mot kök och matplats till vänster samt duschrum och tvättstuga till höger. Vitmålade väggar och ett mörkt klinkergolv med vattenburen golvvärme vid entrén som följs av en ekparkett som är genomgående i hela huset. Spotlight i tak. Här finns ett städskåp placerat bredvid avhängningsyta.

  Wc/Dusch:
  I anslutning till hallen ligger ett duschrum. Toalett, handfat på kommod och spegelskåp med belysning. Duschhörna bakom vägg i klarglas. Infällda spotlights i taket. Helkaklade väggar i vitt och ett mörkt klinkergolv med vattenburen golvvärme.

  Tvättstuga/Groventré:
  Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt en praktisk arbetsbänk i vit laminat. Här finns bostadens frånluftsvärmepump (Nibe f730) placerad. Vita väggar och ett mörkt klinkergolv vattenburen golvvärme.

  Kök:
  Smakfullt kök från Marbodal med vita släta luckor. Bra med arbetsytor längs arbetsbänk av stryktålig laminat och ovan bänken sitter en glasskiva mot väggen. Induktionshäll och ovan den finns en utdragbar fläkt med rostfri front. Vidare finns varmluftsugn och micro i praktisk arbetshöjd gör detta kök en fröjd att arbeta i. Diskmaskinen är integrerad i övrig inredning och kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från Electrolux.
  Matplats intill fönstret för minst 6 personer. Spotlights under överskåpen. Väggarna är vitmålade och på golvet följer samma ekparkett som i övriga bostaden. Spotlights i tak även här.

  Vardagsrum:
  Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor. Detta rum är ljust och luftigt, mycket tack vare de stora fönsterpartier och den helglasade altandörren som leder ut till den grönskande tomten på baksidan av huset. Väggarna är vitmålade även här och ekparkett på golvet.

  Från vardagsrummet leder trappan upp till övervåningen med tre sovrum, två klädkammare och ett badrum.
 • Övervåning
  Man kommer upp i ett allrum med ett fönster mot baksidan av huset. Här finns en mindre klädkammare. Vindslucka. Vita väggar och ekparkett på golv. Detta allrum kan även delas av så man får ett fjärde sovrum.

  Sovrum 1:
  Ett rymligt sovrum med fönster mot baksidan. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Ingång till separat klädkammare.

  Badrum:
  Ett härligt badrum att njuta i. Här ryms ett badkar, handfat på kommod, spegel med belysning och toalett samt handdukstork. Vitt kakel på väggar och på golvet ligger ett mörkt klinker med vattenburen golvvärme. Infällda spotlights i taket och ett högt sittande fönster ger ett naturligt ljusinsläpp utan att ge insyn.

  Sovrum 2:
  Ett rum med fönster mot framsidan av huset. Vita väggar och ekparkett på golv.

  Sovrum 3:
  Ytterligare ett sovrum med fönster mot framsidan. Även här vita väggar och ekparkett på golv.
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  2-plans villa
 • Grund
  Betongplatta med underliggande isolering
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Träpanel
 • Takbeklädnad
  Papp
 • Fönster
  Isolerglasfönster
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
 • Vatten
  Kommunalt vatten
 • Avlopp
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entrévåning och badrum övervåning. Övervåning i övrigt har vattenburna radiatorer
 • Huvudsäkringar
  20 A
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  44 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2018-04-03
 • Besiktningsman
  Gunnar Sundby, Aktea Stockholm
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fastigheten är ansluten till IP-Onlys öppna fibernät.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Härlig altan på baksidan av huset med sol från morgon till sen eftermiddag. Gott om gräsyta för barnens lek. Avenbokshäck mot grannar.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  Oisolerat förråd om ca 7 kvm.
 • Beskrivning, parkering
  Carport samt uppställningsplats för en bil.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  433 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Planbestämmelser
  Dp 571, Detaljplan (Beslutsdatum: 20150625, Registreringsdatum: 20151009)
Ekonomi
 • Typkod
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Försäkring
  6 000 kr/år
 • Vatten och avlopp
  7 951 kr/år
 • Renhållning
  3 046 kr/år
 • Elkostnad
  19 818 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  36 815 kr/år
 • Beskrivning av kostnader
  Då säljarna själva inte har bott i huset har de angett de uppskattade driftskostnader som de tagit del av från Bonava när de själva köpte huset.
 • Årlig elförbrukning
  6000 kWh/år
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Pantbrev
  Det finns 1 pantbrev om totalt 5 100 000 kr.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Ältadalen är ett nytt område som håller på att växa upp i Älta med villor, radhus, parhus och bostadsrätter i spännande modern arkitektur i mjuka färger, där man jobbat mycket med roliga arkitektoniska detaljer och generösa ljusinsläpp. Området ligger ett stenkast från naturen med vackra promenadstråk och motionsspår. Förskola samt skola finns inom kortare promenadavstånd.

  Huset ligger granne med Erstaviksområdet, Nackareservatet och Älta mosse som har milsvida skogar, sjöar med härliga bad samt fiskemöjligheter. I Älta finns även tillgång till sjöar som till exempel Strålsjön, Flaten, Ältasjön, Sandasjön, Ulvsjön, Söderbysjön, Dammtorpssjön och Källtorpssjön. I närområdet ligger även friluftsanläggningen Hellasgården vid Källtorpssjön och Erstaviks fina 1700-talsherrgård nära Erstaviksbadet. Inom cykelavstånd finns ishall, idrottsplats och tennishall. Lekplatser och grönområden finns det flera stycken i området.

  Älta växer! Nya bostadsområden växer fram och smälter fint ihop med redan befintliga delar. Ett program med en vision för framtidens Älta, - Ännu mera Älta 2025, har tagits fram tillsammans med politiker, boende, föreningar och fastighetsägaren Wallenstam som står som ägare till stora delar av Älta Centrum. Vid planerade Älta torg kommer man bygga bostäder, utveckla en dynamisk småstadsmiljö med service, handel och restauranger, endast 10 km från Stockholms innerstad. Älta erbjuder ett antal förskolor, skolor F-6 och F-9 samt täta busskommunikationer till bl a Slussen, Gullmarsplan, Tyresö, Handen och Nacka Strand.

  I närområdet finns idag följande faciliteter:
  Kretsloppscentral, Frisörsalongen Salong Willarp, Thaivagnen Thai street food, Pizzeria Bellissimo, Bake to you - lyxiga chokladpraliner, flertalet bilverkstäder m.m. Flera företag och restauranger växer fram i området.

  I Älta centrum finns det idag följande service och butiker:
  Älta Kulturknut, Apotek Hjärtat, Bibliotek, Helsa Vårdcentral (med vårdcentral, Mvc och Bvc), Frisören Georg, Peking 2 (restaurang), ICA Färskvaruhall (med postservice), Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Café & Konditori - Söta drömmar, Älta Träffen (restaurang) och Mäklarhuset.

  Vill man ha ett större utbud av affärer ligger Tyresö centrum ca 5 minuter bort med bil och Sickla köpkvarter med ca 15 minuters bilfärd.

  De skolor som finns i Älta är:
  Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6
  Älta skola med årskurser F-6
  Stavsborgsskolan med årskurser F-9
  Inspira med årskurser F-1
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier