Oxelvägen 55, 4 tr / Strandparksområdet / Älta / Nacka

Äntligen en fräsch och stambytt 4:a till salu

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
5 795 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxelvägen såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Oxelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandparksområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadens 91 m² är fördelade på 4 rum och kök med stambytt duschrum, gäst-wc och tvättstuga. Ljust och trivsamt kök samt matplats med fin utsikt över området. Tre bra sovrum varav det ena med utgång till balkong. Balkong med sol större delen av dagen och med härlig utsikt över grönområdet utanför. Belägen i centrala Älta, nära förskola, skola och närservice i Älta Centrum. Utanför bostaden finns lekplats, på några minuters promenad når man badstrand och trivsamma promenadstråk bl.a runt Ältasjön. På gång- och cykelavstånd har man den vackra natur som Älta har att erbjuda med flertalet badsjöar och motionsslingor. Bra busskommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö och övriga Nacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.