Stensövägen 22, 2 tr / Strandparken / Älta / Nacka

INGLASAD BALKONG I SYDVÄST MED OSLAGBAR SJÖUTSIKT!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 855 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stensövägen såldes av oss 2020-03-12. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Stensövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar 2:a med inglasad balkong i sydväst och oslagbar utsikt över Ältasjön. Öppen planlösning mellan det stilrena köket och det generösa vardagsrummet som har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Stort sovrum och bra förvaringsmöjligheter både i djupa garderober samt i källarförrådet som tillhör bostadsrätten. Har ni bil finns lediga garageplatser att hyra.

Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och som för 2019 sänkte avgifterna med 10% samt därutöver ger en avgiftsfri månad i december.
Badstranden ligger precis utanför porten och med några minuters promenad ligger Älta centrum med närservice och bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.