Kavelbrovägen 14, 1 tr

Kavelbrovägen 14, 1 tr

Slutpris

4 600 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Kavelbrovägen 14, 1 tr


Slutpris
4 600 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Gavellägenhet med balkong i rakt söderläge! Bra läge i "parken", nära till Fruängens centrum.

Välkommen till denna rymliga 3-rums lägenhet med gavelläge i grönskande Långbro park! Här får du verkligen det bästa av två världar - en ljus och modern bostad med enastående funktioner och ett idylliskt läge i parkmiljö.

När du kliver in i lägenheten möts du av ett stort vardagsrum i en halvöppen planlösning med köket som skapar en inbjudande atmosfär. Det generösa köket, komplett med diskmaskin och fullhöjdskyl & frys, blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj. Den mysiga södervända balkongen, som vetter mot grönskande omgivningar, blir en perfekt plats att njuta av soliga dagar och koppla av med din favoritbok eller en kopp kaffe.

Bostadens vitmålade väggar och klassiska ekparkett ger en stilren och tidlös känsla som passar perfekt in i alla inredningsstilar. Här kan du verkligen skapa ditt drömhem och göra det till din egen personliga oas.

Bostaden har ett badrum som erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finns tvättmaskin, torktumlare och en rymlig dusch. Du behöver aldrig oroa dig för att missa en tid i tvättstugan.
Föreningen har gott om p-platser och ett eget garage. Brf Boklunden är en välskött förening som amorterar kontinuerligt på sina lån för att minska skuldsättningen.

Långbro parken är ett område som erbjuder en unik kombination av natur och stadsliv. Du har möjlighet att njuta av vackra promenader längs med grönområden och parker, samtidigt som du har bekvämt tillgång till alla bekvämligheter och service som Fruängen har att erbjuda. Fruängen är känt för sitt breda utbud av butiker, restauranger och annan service. Här finns också utmärkta kommunikationer med tunnelbana och bussar, vilket gör det lätt att ta sig in till stadens puls när du vill.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet ett perfekt val för dig som söker det bästa av både natur och stadsliv. Med sin charmiga planlösning, moderna funktioner och närheten till både Långbro parken och Fruängen kommer du att känna dig hemma direkt.

Anmäl dig gärna till nån av visningstiderna för att bli uppdaterad kring bostaden!


Boarea
81 kvm
Avgift
5 022 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-07-06

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Kavelbrovägen såldes av oss 2023-07-06. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Kavelbrovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.