Bergtallsvägen 22 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea
87.5 kvm
Avgift
5 205 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergtallsvägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Bergtallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig trea med inglasad balkong mot grönskan i Långbro Park endast 10 minuter till T-bana. Högt läge centralt i parken med utsikt över Trädgårdsvillan och trädtopparna. Stilfullt kök med och mysig matdel som vid behov kan göras om till ett extra sovrum. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för både sociala sammankomster och mys. Hallen har öppnats upp för att få rymd och ljus och båda sovrummen har bra förvaring. Hissen går rätt ner till garaget, i dagsläget kö till en plats. Lägenheten är varsamt omhändertagen och här finns rikligt med tillval.

I vackra Långbro Park får du livskvalité med gångstråk, stora gräsytor och god spis från Långbro Värdshus. Här samsas byggnader från 1900-talets början med hus byggda 100 år senare.
Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångväg till T-bana och centrum med bra serviceutbud. Flera bussar mot bl. a Älvsjö station, Kungens Kurva och Huddinge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.