Glasfibergatan 19, 1/2 tr.

Glasfibergatan 19, 1/2 tr.

Slutpris

2 575 000 kr


Älvsjö— STOCKHOLM— Nyproduktion

Glasfibergatan 19, 1/2 tr.


Slutpris
2 575 000 kr

Älvsjö— STOCKHOLM— Nyproduktion

Nyproducerad 2:a i toppskick i centrala Älvsjö

Bli den förste att flytta in i denna superfina och nybyggda 2:a i toppskick redan i Augusti 2017 ! Ett mycket trevligt läge i nytt bostadsområde i centrala Älvsjö. Lägenheten ligger på lugn tvärgata till Götalandsvägen en kort promenad till centrum, affärer, restauranger, pendeltåg och bussar.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder i hatthylla och även mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Stort och läckert badrum med grå klinkers och vitt kakel på vägg , svart kommod med handfat och svart spegelskåp med LED-belysning samt med LED-underbelysning , dusch samt kombi tvättmaskin/torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med ljusmålade väggar och parkettgolv, plats för soffa och matbord. Köket är från Vedum med vita luckor och snygg mörk bänkskiva, LED-belysning under bänkskåp, vitt kakel på vägg samt underlimmad diskho, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys i rostfritt och integrerad diskmaskin. Sovrum med ljusa väggar och parkettgolv samt garderob och fransk balkong.

Lägenheten köps på ritning med inflyttning i augusti 2017, och därav kan visning av lägenheten ej ske.

Lägenheten ligger i JM´s byggnadsprojekt Entrékvarteret och är totalt 135 bostadsrättslägenheter. Det finns 50 garageplatser i föreningen samt 31 öppna p-platser, separat kö. Källarförråd ca 2 kvm för denna lägenhet. Övriga gemensamma lokaler är styrelserum, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Föreningen har även 3 st kommersiella lokaler som kommer hyras ut i markplan.

Älvsjöstaden är ett nytt område i centrala Älvsjö som kommer innehålla trevliga bostadskvarter med totalt ca 1.600 bostäder samt butiker och restauranger. Älvsjö kommer få ny tunnelbanelinje mellan Fridhemsplan och Älvsjö med stationer bl.a i Liljeholmen och Årsta.

Mer info se länkar och dokument under fliken "Fakta": Inredningsval, planritning, ekonomisk plan, stadgar, JM´s projekthemsida för Entrékvarteret.

Kommunikationer:
Buss: 100 meter till busshållplats för buss 144, 161, 173 .
Älvsjö Centrum: 500 meter till centrum med mängder av bussar samt pendeltåg.
Pendeltåg: Älvsjö till Södermalm ca 7 minuter och till T-centralen ca 10 minuter.
Bil: Lätt att komma ut på E4 samt Huddingevägen.
Tunnelbana: Fruängen och Telefonplan nås med buss. Stockholm har även beslutat att bygga av ny tunnelbanelinje mellan Älvsjö och Fridhemsplan med stationer i bl.a Liljeholmen och Årsta, påbörjas senast 2026.

Service: Älvsjö Centrum med matbutik, bageri, café. sats, affärer och restauranger.


Boarea
44 kvm
Avgift
2 829 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.