Herrängsvägen 55 / Herrängen-Älvsjö / Älvsjö / Stockholm

Underbar 20-talsvilla med plan och barnvänlig tomt i populära Herrängen nära Långsjön

Slutpris
7 100 000 kr
Boarea/biarea
80/50 kvm
Driftkostnad
32 270 kr/år
Tomtarea
894 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Herrängsvägen såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Herrängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrängen-Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av Herrängens vackraste hus är äntligen till salu. Den friköpta hörntomten ligger i helt rätt s/v läge och är som gjord för lek på sina plana och gräsbelagda ytor. Om hösten och vintern ges här till och med sjöglimt av Långsjön som ligger på kort avstånd. Huset har renoverats och tagits väl om hand under de nästan 30 åren av ägo med åtgärder som t.ex insatt vattenburet värmesystem och centraldammsugare. Trevligt och rymligt vardagsrum med både öppen spis, utgång till altan och ett vackert burspråk. På ovanvåningen finner du tre fina sovrum varav det största har tillgång till egen balkong med morgonsol. God förvaring via flera inbyggda tidstypiska klädkammare på ovanvåningen. Originalgolv av trä finns kvar under golven i hall och kök.

Området Herrängen är den populäraste delen av Älvsjö kanske tack vare sin positionering med tryggt avstånd från motorvägar och närhet till den svalkande Långsjön. Bra kommunikationer med flera bussar och även T-bana vid Fruängen eller pendeltåg vid Älvsjö station. Långsjön är på sommaren är en uppskattad badsjö och på vintern plogas här en skridskobana. Flera bra skolor i närområdet som t.ex Herrängsskolan och Johan skyttes skola samt flera förskolor.

Varmt välkomna till detta inflyttningsklara och vackra hus i attraktivt läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.