Höskrindevägen 9

Höskrindevägen 9

Slutpris

8 970 000 kr


Älvsjö - Långbro— Älvsjö— Stockholm

Höskrindevägen 9


Slutpris
8 970 000 kr

Älvsjö - Långbro— Älvsjö— Stockholm

Ett paradis för barnen! (och även för vuxna)

På friköpt, plan och barnvänlig trädgårdstomt om 532 kvm erbjuds du nu att förvärva denna tillbyggda och till stora delar renoverade familjevilla om 4 rok med hel källare. Läget i området är perfekt med den härligt soliga tomten, gräns mot allmänning och med parken "Pälsängen" som granne tvärs över gatan. Interiört består huset på entréplan av vardagsrum och renoverat kök i öppen planlösning, 3 fina sovrum i bra storlekar, ett fräscht duschrum med wc samt utöver detta, ett separat wc-rum. Källarrenoveringen har ännu inte hunnits med men här finns en bra potential bestående stora stora ytor i garage och i ett stort allrum. Dessutom finns tvättstuga, äldre badrum samt pannrum. Större renoveringar i form av takomläggning, ny, tilläggsisolerad fasad samt dränering har utförts under senare år. Intill huset finns en gigantisk trädäckad uteplats i bästa solläge och därefter tar den lekvänliga gräsmattan vid. Här bor du centralt med bara kortare cykelavstånd till Telefonplans puls, Älvsjö centrum och station och till Fruängens centrum med T-bana och flertalet affärer. I det direkta närområdet finner du den vackra Långbroparken med det mycket uppskattade Långbro värdshus. Är du riktig finsmakare så rekommenderar vi ett besök på restaurang Aloë, med två stjärnor i Guide Michelin, på bara kortare gångavstånd från huset.


Boarea/biarea
88/88 kvm
Driftkostnad
28 927 kr/år
Tomtarea
532 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-06

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Höskrindevägen såldes av oss 2021-08-06. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Höskrindevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.