Johan Skyttes Väg 392,

Johan Skyttes Väg 392,

Slutpris

7 000 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Johan Skyttes Väg 392,


Slutpris
7 000 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Ett unikt tillfälle att köpa en praktfull 5:a i Långbro Park - Ett boende i absolut toppklass!

Beläget högst upp i huset, omgiven av grönska och helt utan insyn, erbjuder det här hemmet en enastående privat atmosfär. Denna mycket rymliga 5:a, som sträcker sig över imponerande 137 kvadratmeter, är en bostad som tar komfort och elegans till en helt ny nivå.

Ljust och luftigt: Från det ögonblick du kliver in i denna bostad möts du av ljusa och luftiga ytor. De neutrala och ljusa väggfärgerna skapar en fräsch känsla i varje rum, och stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus. Bostaden har två badrum, det ena med dusch och det andra med badkar samt en separat tvättstuga. Perfekt för den större familjen!

Modernt kök: Det tidlösa vita köket är utrustat med rostfria vitvaror och erbjuder en generös matplats för 6-8 personer. Här kan du njuta av måltider och umgänge med familj och vänner i en inspirerande miljö.

Dubbla balkonger: Denna bostad har två underbara balkonger att välja mellan. Den första belägen, med sydvästläge, ger dig enastående utsikt över takåsarna och är den perfekta platsen att njuta av sola och njuta ända fram till solnedgång. Den andra balkongen är inglasad och vetter mot nordost, här kan du avnjuta härliga frukostar i solen.

Parkering: Det går även att ta hissen direkt ner till ett välstädat garage, extra uppskattat om vintern. Finns till och med några el/ladd-platser att hyra i garaget. Föreningen erbjuder även P-platser ute och om du föredrar fri parkering finns det gratis p-platser på villagatorna i närheten.

Områdesbeskrivning:

Långbro Park är omgivet av en frodig grönska och erbjuder en fridfull atmosfär som är svår att hitta någon annanstans i storstaden. Här kan du njuta av långa promenader och naturupplevelser i din egen trädgårdsidyll.

Närområdet Fruängen är känt för sitt breda utbud av service och kommunikationer. Här hittar du allt du behöver när det gäller butiker, restauranger och kaféer. De utmärkta kommunikationsmöjligheterna tar dig snabbt och smidigt till centrala Stockholm och andra delar av staden.

Det här är din chans att äga en bostad som är mer än bara ett hem - det är en livsstil. Ett liv i komfort, elegans och omgiven av rogivande parkmiljö.

Välkommen hem!


Boarea
137 kvm
Avgift
8 361 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-10-26

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2023-10-26. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.