Johan Skyttes Väg 398

Johan Skyttes Väg 398


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Johan Skyttes Väg 398Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Luftig & ljus studiolägenhet med uteplats i sydväst

Luftig och unik tvåa i populära Långbro Park med hela ca 3,40 i takhöjd för en rymligare och friare känsla. Säljaren håller på att färdigställa två loft i bostaden varav det ena ovanför badrummet och det andra ovanför garderoben i hallen. Utöver detta finns här en uteplats i helt perfekt s/v läge med sol större delen av dagen och kvällen i vacker parkmiljö. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök av högre standard med både induktionshäll, diskmaskin och stilrent svart kakel ovan köksbänkar. Flertalet köksluckor i vitt med en extra rad av luckor ovan pga. av den generösa takhöjden med plats för ytterligare skåp. Fräscht badrum med stora liggande kakelplattor, tvättmaskin, badkar och svart uppvärmt klinkergolv.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som sällan är till salu.


Välkommen på visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
4 202 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Kv (Hiss finns)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Johan Skyttes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad