Karossvägen 8

Karossvägen 8

Slutpris

7 000 000 kr


Långbro— Älvsjö— Stockholm

Karossvägen 8


Slutpris
7 000 000 kr

Långbro— Älvsjö— Stockholm

På plan, och barnvänlig tomt ligger denna skinande gula 1-plans villa om 68+68 kvm. Belägen i ett mycket lugnt och trevligt område i Långbro med friköpt tomt om 550 Kvm. Tomten pryds av äppelträd och andra planteringar vilket ger dig en fin och insynsskyddad trädgård. Vardagsrummet har ett gott ljusinsläpp via flera fönster, utgång till den nybyggda altanen som sträcker sig runt två sidor av huset samt en fungerande öppen spis. Här kan du njuta av många trivsamma sommarkvällar på altanen med middagar i solen! Huset är väl omhändertaget med det det mesta gjort så som nya fönster, badrum, kök, vattenburen golvvärme på hela entréplanet och låga energikostnader via luft/vatten värmepump med FTX ventilation.

Inuti huset möts du av ett renoverat och charmfullt kök i blått, komplett med alla moderna bekvämligheter för en inspirerande matlagning. Här finns gott om utrymme för kreativitet och kulinariska äventyr. Tomten helt perfekt plan, med flera frodiga äppelträd som inbjuder till lek och utforskande. Den nylagda altanen löper längs två sidor av huset, en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Den västvända altanen fångar solens strålar från lunchtid ända till solnedgång, medan den norrvända altanen bjuder på tidig morgonsol för en energifylld start på dagen.

På promenadavstånd ligger Fruängen med flera butiker, restauranger och kaféer. Goda kommunikationerna via pendeltåg vid Älvsjö centrum till citykärnan. I området finns flertalet förskolor och skolor som Johan Skyttes skola, Långbrodalsskolan , Kämpetorp, Engelska skolan och Herrängens skola.

Bilresa in till Hornstull tar ca 6 min.

Välkommen till din framtida oas i Långbro Älvsjö!


Boarea/biarea
68/68 kvm
Driftkostnad
36 251 kr/år
Tomtarea
550 kvm
Rum
3 rum (2-5 sovrum)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Karossvägen såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Karossvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.