Kavelbrovägen 16 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 220 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 587 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
NB (Hiss finns)
Såld
2020-04-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kavelbrovägen såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Kavelbrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Långbro Park ligger denna rymliga gaveltrea med härlig uteplats mot lugn innergård. Här finns plats för grillmästaren, att umgås i sittgruppen eller bara leka och busa på gräsmattan utanför.
Bo i ett hus byggt 2014 med knappt tio minuters gångväg till T-bana. Lägenheten har ett fräscht Marbodalkök, stort badrum, gott om fina tillval och får med sitt gavelläge ett härligt ljusinsläpp.
Stabil förening som flera gånger gjort extra amorteringar på sina lån.

Långbro Park har en av Stockholms vackraste parkmiljöer med gångstråk och stora gräsytor. Här samsas byggnader från 1900-talets början varsamt med hus byggda 100 år senare. God spis ges på Långbro värdshus och även ett trädgårdscafé finns i parken.
Välkommen till en bokad eller en privat visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.