Långsjövägen 56

Långsjövägen 56

Slutpris

4 625 000 kr


Långsjö— Älvsjö— STOCKHOLM

Långsjövägen 56


Slutpris
4 625 000 kr

Långsjö— Älvsjö— STOCKHOLM

Bo med skön känsla och en hög charmfaktor utöver det vanliga i Gamla Älvsjös vackra villakvarter! Etagelägenhet i nyskick belägen i totalrenoverad sekelskiftesfastighet med härlig atmosfär i bedårande kvarter. Detta är verkligen ett boende för den som vill njuta villalivets fördelar men samtidigt bo bekvämt som i en bostadsrätt. Lägenhetens övre plan består av ett påkostat och välutrustat kök, helt i vitt, i öppen planlösning med vardagsrummet. Rummet präglas av det fina ljuset som vackert strilar in från ett flertal fönster. På övre plan finner du vidare ett sovrum och ett separat duschrum med wc. På nedre plan finner du ett litet allrum med plats för TV:n, två sovrum i varierande storlekar samt ett fantastiskt snyggt badrum med inbyggt badkar, tvättställ och wc samt en egen tvättstugeavdelning. Här bor du med en smart planlösning i en stilren mix av nytt och gammalt i form av ett modernt formspråk i kombination med vackra trägolv, spröjsade fönster och gott om förvaring. Till lägenheten hör en stor, trädäckad uteplats med anslutande gräsmatta i bästa läge mot solen i syd/väst, där hela familjen kan njuta av sköna sommarlata dagar. Vidare disponeras en p-plats samt ett utomhusförråd. Området är härligt lugnt och barnvänligt med sin närhet till bl.a. Älvsjöskogen, badet vid Långsjön samt med närhet till förskolor och skolor.


Boarea
90 kvm
Avgift
3 914 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-22

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Långsjövägen såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.