Långsjövägen 56

Långsjövägen 56

Slutpris

4 650 000 kr


Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Långsjövägen 56


Slutpris
4 650 000 kr

Långsjö— Älvsjö— Stockholm

När känslan får avgöra!

Åh så fin! Ja, annat kan man inte säga om denna mycket charmiga och effektivt planerade etage-3:a, belägen i fastighet från 1900-talets början.
På väg in till lägenheten från trädgården är det första man möts av den stora, trädäckade uteplatsen med skön förmiddagssol och sen eftermiddagssol. Här får du plats med loungemöbler, matgrupp, solstolar, mini-pool samt pallkragar och växthus för närodlade grönsaker till middagssalladen. Ett par trappsteg upp från uteplatsen ligger entrén till trapphuset upp till lägenheten varifrån en läckert belyst trappa leder upp till lägenhetens nedre plan. Lägenhetens nedre plan rymmer ett litet vardagsrum med utgång, via glasade dubbeldörrar, till eftermiddagssolig och prunkande balkong. Här finner du även ett modernt och trivsamt kök med matplats för 4-5 personer samt ett helkaklat badrum med inbyggt badkar, tvättmaskin och torktumlare. Från hallen leder trappa upp till övre plan som rymmer ett litet och ett större sovrum – båda med fin snedtakskaraktär och fönster i takkupa. I övrigt har lägenheten genomgående vackra furugolv i samtliga rum, tidstypiskt spröjsade fönster samt infällda spottar i de flesta rummen. Läget i området är trivsamt lugnt och på kortare gångavstånd ligger Älvsjöskogen med motionsspår, fina promenadvägar samt utegym. På cykelavstånd ligger strandbadet vid Långsjön där du även finner badbrygga och klippbad.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 197 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2+3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-24

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Långsjövägen såldes av oss 2022-03-24. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.