Myrvägen 29

Myrvägen 29

Slutpris

9 025 000 kr


Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Myrvägen 29


Slutpris
9 025 000 kr

Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Ett många möjligheters hus - granne med Älvsjöskogen

Att få bo naturnära alldeles invid skogsbrynet är för många en dröm. Här på Myrvägen 29 ges du möjlighet att förvärva drömmen om ett naturnära boende intill skogen men också nära sjö och bad på kortare promenadavstånd invid Långsjöns vatten. Utöver detta bjuds du även möjligheten att förvärva en fastighet lite utöver det vanliga - en stor fastighet med många möjligheter. Huset som byggdes på 60-talet och sedan dess varit i samma familjs ägo består idag av två lägenheter, en om 3 rok och en om 5 rok. Här finns möjligheten att bygga om huset för hela familjens eget boende, använda huset som generationsboende, hyra ut en av lägenheterna eller kanske t.o.m. båda. Huset kan även passa dig som har eget företag och som vill ha kontoret "hemma" och garaget skulle kunna funka som lager. Själva huset är välbyggt, helt i stenmaterial med underhållsfri fasad av tegel, och har på ett spännande sätt integrerats med tomten och berget bakom - dock föreligger ett invändigt renoveringsbehov. På husets entrésida finns planare ytor, gräsmatta och fruktträd. I bakkant sluttar tomten relativt brant uppåt och genom detta får husets övre lägenhet tillgång till tomtens övre del. Välkomna på visning av ett spännande hus där bara fantasin sätter gränserna för vad du vill göra med det!


Boarea/biarea
183/91 kvm
Driftkostnad
44 892 kr/år
Tomtarea
1 180 kvm
Rum
9 rum (5-8 sovrum)
Såld
2021-04-06

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Myrvägen såldes av oss 2021-04-06. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Myrvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.