Narcissvägen 7

Narcissvägen 7

Slutpris

8 870 000 kr


Älvsjö / Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Narcissvägen 7


Slutpris
8 870 000 kr

Älvsjö / Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Solgul Herrängsvilla för den lilla familjen

Mitt i Herrängens grönskande villakvarter, på lugn gata, ligger denna solgula 1,5-plansvilla på plan och barnvänlig, friköpt trädgårdstomt. Här finns trivsamma sällskapsytor bestående av ett ljust och rymligt vardagsrum, matrum med braskamin och utgång till altan och trädgård samt ett rymligt, moderniserat familjekök med matplatsen invid fönster. Övre plan består av ett stort sovrum samt ett lite mindre sovrum - båda med fina furugolv samt en litet wc-rum med wc och tvättställ. I husets källare finns ett sovrum/gästrum, tvättstuga, badrum samt pannrum. Tomten är barnvänligt plan med fina soliga lekytor för barnen samt trivsamma uteplatser i solen eller under skärmtak på den vidbyggda altanen. Området ligger på gångavstånd till centrum och T-bana i Fruängen. På gångavstånd ligger även Herrängens gård med restaurang och café samt Långbro park med populära Långbro värdshus. Med cykeln tar du dig både snabbt och lätt till strandbadet vid Långsjö där man under vintern brukar ploga upp en uppskattad skridskobana. Välkomna på visning av välskött hus att sätta sin egen prägel på.


Boarea/biarea
87/52 kvm
Driftkostnad
54 139 kr/år
Tomtarea
607 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-02-04

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Narcissvägen såldes av oss 2021-02-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Narcissvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.