Nyckelpigsvägen 39

Nyckelpigsvägen 39

Slutpris

5 825 000 kr


Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Nyckelpigsvägen 39


Slutpris
5 825 000 kr

Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Välvårdat, lugnt & harmoniskt

Med relativt högt läge på Nyckelpigsvägen ligger denna kärleksfullt välvårdade och älskade småstuga med ett mycket lugnt, harmoniskt och trivsamt läge. Här är känslan av natur och lantligt stillhet påtagligt avstressande. På den lummiga tomten (tomträtt) finns aktivitetsytor, rum för fina uteplatser i såväl sol som skugga och man kan även skönja det som varit en vacker liten näckrosdamm - kanske fanns här en gång i tiden en porlande fontän? Huset som består av ett bostadsplan samt ett souterrängplan erbjuder möjlighet till tre sovrum, ljust och trivsamt vardagsrum med öppen spis (i dagsläget ej fungerande), ett mycket trivsamt originalkök med matplats invid fönster. I huset finns ett nyrenoverat badrum samt en gästtoalett. I fint läge mot middags- och eftermiddagssolen i syd/väst finns en stor altan varav en del har försetts med ett inglasat uterum för sena sommarkvällar samt för sköna vår- och höstdagar. I närområdet finner du en mycket välutrustad ICA-butik, Långbroparken med det välkända Långbro värdshus med god mat och utomhus-bar om sommaren. På ca 10 minuters promenadavstånd ligger strandbadet vid Långsjön. I parken vid gamla Bergtorpskärret pågår bygget av en skatepark och vid Johan Skytteskolan finns en populär BMX-bana. Gillar du att promenera och löpträna så erbjuds utmärka möjligheter för detta i Älvsjöskogen som börjar ca 500 meter bort.
Välkomna på visning av ett gulligt och mycket väl omhändertaget hus på lugna gatan!


Boarea/biarea
67/67 kvm
Driftkostnad
43 870 kr/år
Tomtarea
732 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-20

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Nyckelpigsvägen såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Nyckelpigsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.