Silverpilsvägen 5

Silverpilsvägen 5

Slutpris

10 250 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Silverpilsvägen 5


Slutpris
10 250 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Vindsetage i sekelskifteshus i anrika Långbro park med balkong i sydväst

Låt mig få presentera denna fantastiska vindsetage belägen i vacker sekelskiftesfastighet i populära Långbro park. Huset uppfördes från början år 1909 och totalrenoverades 2006 vilket ger dig ett moderniserat boende i vacker sekelskiftesanda.

Denna vackra gavellägenhet är belägen på de två övre våningsplanen med ljus från tre väderstreck under hela dagen. Bostaden har därför ett imponerande ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck med helt insynsskyddad och vacker utsikt mot parken och de äldre byggnaderna i samma tidstypiska stil. Här erbjuds luftiga och ljusa ytor för hela familjen med en takhöjd om hela 3 meter på entréplan och 2,7 m på det övre planet, vackra spröjsade fönster och tidstypiska djupa fönsternischer. Därtill har lägenheten renoverats varsamt för bibehålla sekelskifteskänslan. Vid entrén har jämtländsk kalksten lagts in och nya lutade furugolv lades in genomgående 2017.

Vardagsrummet är en fröjd för ögat med luftiga och ljusa ytor med öppen och social planlösning mot köket, här finns även en modern braskamin för att öka trivselfaktorn ytterligare om kalla kvällar.
Stilfullt och renoverat kök av högre standard från Marbodal med alla vitvaror från Siemens. Här får du bänkskivor i svart marmor, dimbar belysning och köksskåp hela vägen upp för att förenkla städningen. Från köket når man en helt magisk balkong i perfekt S/V-läge med sol större delen av dagen och hela kvällen.

Utöver detta finns här två riktiga badrum ett på varje plan varav det undre med badkar och de övre med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Separat Wc på ovanvåning. Från hallen på entréplan når du en trappa som leder dig till ovanvåningen där du finner tre rejäla sovrum med vackra och harmoniska nyanser, god förvaring och insynsskyddad utsikt.

Stabil förening med god ekonomi med en skuld på 10 218 kr/kvm och inga planerade renoveringar, då huset totalrenoverades till nybyggnadsstandard 2006.

Här bor du med en modern och komfortabelt standard i ett av Långbro parks absolut bästa lägen i eftertraktad sekelskiftesstil, i en av Stockholms vackraste parkmiljöer. Området är idealiskt för barnfamiljer med park- och skogslek inpå knuten, och en fin lekplats i närområdet. Långbro park är även omgivet att flera fina skolor och förskolor

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som inte är ute på marknaden alltför ofta.

Välkommen hem!


Boarea
150 kvm
Avgift
6 881 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2+3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-16

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Silverpilsvägen såldes av oss 2023-03-16. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Silverpilsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.