Solberga Hagväg 13

Solberga Hagväg 13

Slutpris

3 650 000 kr


Älvsjö centrum— Älvsjö— Stockholm

Solberga Hagväg 13


Slutpris
3 650 000 kr

Älvsjö centrum— Älvsjö— Stockholm

Fräscht, välplanerat & centralt

Mycket välplanerad gavel-4:a med perfekt läge nära Älvsjö station och granne med nya Älvsjöstaden. Fräsch och moderniserad lägenhet med ett ljust och öppet vardagsrum, rejält rymligt kök med bra förvaring och arbetsytor samt med stor matplats invid fönster. Renoverat badrum med duschplats, wc och egen tvättmaskin samt ett separat wc-rum med toalett och handfat. Ett rejält stort sovrum med plats för garderobsförvaring samt två lite mindre sovrum. Här bor du med lugnt läge i området och med kort gångavstånd till pendeltåg, bussar, och på sikt även tvärbana och T-bana. I Älvsjö centrum finner du flertalet affärer, restauranger och caféer. På andra sidan järnvägen ligger Stockholmsmässan samt Scandic Talk hotel med en fin liten sky-bar med härlig utsikt över Söderort och in mot stan. Välkomna på visning av en fräsch & välplanerad lägenhet med ett mycket centralt och lättillgängligt läge.


Boarea
90 kvm
Avgift
4 963 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (1tr,) (Hiss finns)
Såld
2020-04-13

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Solberga Hagväg såldes av oss 2020-04-13. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Solberga Hagväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.