Stockbergsvägen 11

Stockbergsvägen 11

Slutpris

8 000 000 kr


Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Stockbergsvägen 11


Slutpris
8 000 000 kr

Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Solgul sekelskiftesvilla på stor hörntomt med godkänt bygglov!

Som en liten dröm från förra seklets början! På friköpt hörntomt om hela 1 144 kvm ståtar detta charmhus med putsad, solgul fasad och med rödmålade fönster, dörrar och vindskivor. Huset står stadigt på en tidstypisk stengrund av massiva granitblock. Vackert mansardtak beklätt med lyxigt glaserade takpannor. Tomten är barnvänligt plan med härligt soldränkta gräsytor för lek och stoj men också med plats för studsmattan och lummiga uteplatser. Invändigt möts du på entréplan av vardagsrum med vacker kakelugn och blomsterveranda, kök med delar av den ursprungliga känslan fint bevarad samt fint wc-rum med duschplats. Övre plan rymmer två sovrum, varav det ena med utgång till en balkong i s/o-läge. Hela övre planet har vackra furugolv och lätt sluttande innertak. I anslutning till huset finns två, med varandra sammanbundna och väl tilltagna uteplatser, varav den ena i soligt s/v-läge och den andra med kvällssol. Uppvärmning via kostnadseffektiv bergvärmepump. Det finns flera äppelträd alla av olika sorter på tomten samt även även blåbär, krusbär, hallon och ett yngre plommonträd och en hel uppsjö av blomster den kommande vårtiden.

Det finns ett gällande bygglov för utbyggnad av huset. Bygglovsritning finner du under faktadelen i beskrivningen.

I Långsjö bor du lugnt och rofyllt i vackra och uppvuxna villakvarter, bortom de stora trafiklederna. Här är det fågelkvitter, barnens tjoande samt ljudet från en och annan gräsklippare som gör sig påmint. Ytterligare ett plus är att Långsjön och Långsjöbadet ligger bara ca 700 m bort och där du finner ett populärt strandbad med inslag av badklippor att njuta av på sommaren samt möjlighet till skridskoåkning på plogad bana om vintern. I anslutning till badet ligger restaurangen Casa del Lago som har öppet även kvällstid. I Långbroparken ligger Långbro värdshus som drivs av krögaren Fredrik Eriksson och utmed Svartlösavägen ligger finkrogen Aloë med en stjärna i Guide Michelin. Friluftslivet kan du ta del av i Älvsjöskogen där det finns fina promenadvägar, motionsspår samt utegym.

Välkomna till såväl ett hus som ett område att njuta av!


Boarea/biarea
104/52 kvm
Driftkostnad
28 806 kr/år
Tomtarea
1 144 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-02-14

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Stockbergsvägen såldes av oss 2020-02-14. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stockbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.