Stora Kvinns Väg 66

Stora Kvinns Väg 66


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns Väg 66Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Med en fantastisk balkong under helt bar himmel med utsikt över vackra Långbro Park

Näst högst upp i huset med en mycket generös balkong under helt bar himmel ligger denna trea i hjärtat av Långbro Park! Balkongen ligger i nordvästlig riktning med morgonsol och kvällssol, här kan hela familjen njuta av grillkvällar med vacker utsikt över Långbro Park. Genomgående fina vitlaserade parkettgolv och välbevarade ytskikt i hela bostaden. Marbodalskök med alla materialval i klassiskt vitt från Bosch. Två rymliga sovrum med flera garderober för riklig förvaring. Modernt och fräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare och även golvvärme. Internet och kabel-TV ingår avgiften. Föreningen har precis genomgått en totalrenovering av fasaderna där det mesta bekostas via ett garantiärende med JM.

Du som har bil kan njuta av lyxen att ta hissen direkt från våningsplanet ner till garaget – speciellt uppskattat på vintern.

Här bor man med modern och komfortabel standard i ett centralt och fint läge i parken, nära till populära Långbro värdshus och T-bana i Fruängens centrum.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Varmt välkommen på visning.


Boarea
69 kvm
Avgift
4 736 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad