Vivelvägen 84

Vivelvägen 84

Slutpris

8 600 000 kr


Långbro— Älvsjö— Stockholm

Vivelvägen 84


Slutpris
8 600 000 kr

Långbro— Älvsjö— Stockholm

20-talsdröm med högt och soligt läge på lugn villagata

Äntligen erbjuds denna 20-talsdröm belägen i ett av Långbros absolut bästa lägen. Huset ligger med högt och soligt läge samt med utsikt över takåsarna i helt perfekt sydvästläge. Generös tomt på både framsida och baksida med gott om plats för lek och stoj. Tomten är friköpt. Uppvärmt med den mest kostnadseffektiva lösningen bergvärme. Huset som är i behov av viss renovering erbjuder de bästa förutsättningar att skapa ett förstklassigt boende i genuin 20-tals-stil. Här erbjuds 5 rum och kök ovan mark samt tvättstuga och bastu nere i källaren. I nuvarande planlösning har huset idag 3 sovrum med möjlighet till ett ytterligare genom att avskärma allrummet på ovanvåningen. Två badrum varav ett på ovanvåning och ett ytterligare med bastu nere i källaren. Hela huset upplevs som luftigt och mycket ljust tack vare rikligt med fönster men också tack vare det höga läget med fin, insynsskyddad utsikt över villaområdet. Tomten är underbar med fina gräsmattor där barnen kan springa runt och leka och med bra uppsikt för dig som förälder. En av tomtens anlagda uteplatser ligger högt på en avsats, här gassar solen in under de bästa soltimmarna ända fram till solnedgång.

Vivelvägen är en lugn gata på tryggt avstånd från de mer trafikerade vägarna i området. Här i Långbro bor man trivsamt, lummigt och lugnt mitt bland omgivande varierande villabebyggelse som fått sin prägel av åren som gått.

Här bor du med närhet till Långbro park som anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag. Det finns även flera bra skolor i området som t.ex. Långbrodalsskolan och Herrängsskolan samt flertalet bra förskolor.

Välkommen på visning av ett hus som inte är till salu alltför ofta!


Boarea/biarea
125/37 kvm
Driftkostnad
27 968 kr/år
Tomtarea
945 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-11-04

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Vivelvägen såldes av oss 2022-11-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Vivelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.