Arholma norra byväg 40

Arholma norra byväg 40

Slutpris

4 250 000 kr


Arholma— Norrtälje

Arholma norra byväg 40


Slutpris
4 250 000 kr

Arholma— Norrtälje

Högt beläget ligger denna idyll med flaggstång, en fantastisk utsikt och sol från morgon till kväll.

Nära både Österhamn och byn på Arholma ligger denna fantastiska fastighet med flaggstång på en stor tomt högt belägen. Sol från morgon till kväll når de två altanerna som också erbjuder vacker utsikt över kyrkan, byn och ängar. Här finns möjlighet till båtliv, bad, aktiviteter i anslutning till öns sevärdheter samt stora gräsytor på den egna tomten för lek och samvaro. I fastigheten ingår en sjöbod, del i brygga och del i mark i Österhamn. Skogen bakom bostadshuset är en allmänning som leder upp till öns kännetecken Arholma Båk. Vandra upp till Arholma Båk med en picknick och njut av den magnifika havsutsikten vid solnedgång.

Huvudbyggnaden på 71 kvm är totalrenoverat 1994 då fastigheten fick nytt tak, ny ytterpanel, nya dörrar och fönster, ny VVS och el. Åretruntvatten och vattentoalett ger möjlighet till vistelse även vintertid. Huvudbyggnaden nås från den ena altanen där hallen ligger i direkt anslutning till köket med öppen planlösning till matrummet, därutöver finns två sovrum och ett vardagsrum. Nytt gästhus byggt 1997 om 40 kvm är inte inrett och ger oanade möjligheter att förverkliga egna önskemål. I anslutning till gästhuset finns ett garage med plats för trädgårdsredskap, flakmoppe, vinterförvaring av trädgårdsmöbler och mycket mer. Ytterligare byggnader är ett mindre uthus med förrådsdel och utedass samt en vedbod.

Tomten är stor på drygt 4 000 kvm och ger möjlighet till både aktiviteter och vila. Vid husets baksida finns härliga klippor och på framsida finns buskar samt stora, härliga, öppna gräsytor,

En oas för båt, bad och strandliv finns genom att fastigheten har del Österhamns samfälligheten där det finns en gedigen stenkistbrygga med segelbåtsdjup som delas med fem familjer. Där ges även möjlighet att bada från bryggan eller från den lilla sandstranden bredvid. En egen sjöbod hör till fastigheten som kan användas till fiske- och båtredskap eller byggas om till bastu efter erhållet bygglov. Runt sjöbodarna finns gräsytor och en gistgård för näten. Varför inte grilla nere i Österhamn en varm sommarkväll, ta ett kvällsdopp eller ro ut med båten och fiska.


Boarea/biarea
71/40 kvm
Driftkostnad
20 913 kr/år
Tomtarea
4 172 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Arholma norra byväg såldes av oss 2020-05-18. Se alla våra försäljningar i Arholma samt även på Arholma norra byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.