Möckelvägen 26

Möckelvägen 26

Slutpris

2 800 000 kr


Årsta— Stockholm

Möckelvägen 26


Slutpris
2 800 000 kr

Årsta— Stockholm

Stilren och mysig gavelpärla i högt läge med magisk balkong!

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade gaveltvåa på mysiga Möckelvägen med tvärbanestationen Linde runt hörnet och närhet till allt som kan önskas. Lägenheten är belägen högt upp i huset på gaveln med stora rum som är genomgående i mycket bra skick, samt generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Karaktäristiskt och charmigt kök med generösa arbetsytor och trevlig vy utanför fönstret. Stilrent och lättmöblerat vardagsrum med utgång till bostadens underbara balkong i solsäkert sydostläge. Fint stambytt badrum från 2011 med vädringsfönster som även bidrar till extra ljus. Generösa förvaringsmöjligheter i bostaden samt i det tillhörande källarförrådet.
Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi samt med närhet till kommunikationer, service och restauranger. Runt hörnet finns också grönskan längs de fina promenadstråket runt Årstavikens vatten och Årstaskogen samt promenadavstånd till Södermalm.


Boarea
46 kvm
Avgift
3 159 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.