Siljansvägen 77

Siljansvägen 77

Slutpris

4 225 000 kr


Årsta— Stockholm

Siljansvägen 77


Slutpris
4 225 000 kr

Årsta— Stockholm

Trivsamt belägen lägenhet med underbar kvällssol och balkong!

En underbar lägenhet som väntar på din omsorg! Här strömmar ljuset in genom de stora fönstrena och man kan lätt se framför sig hur ombonat detta hem kan bli. Lägenheten har två bra sovrum, kök med matplats för 4 personer, gott om förvaring samt både badrum och separat wc. Perfekt planerad med andra ord! Balkong har sol från ca 15-tiden så här är perfekt att njuta av kvällssolen när man kommer hem från jobbet.

Brf Siljan är en välskött förening med låg belåning, välrenoverade fastigheter och där man satsat på bra service för sina medlemmar med gemensamma utrymmen som festlokal/övernattningslägenhet, gym och bastu. På höghusen finns även bokningsbara takterrasser med fantastisk utsikt!

Här bor man med härligt lugnt läge längst ner på Siljansvägens återvändsgata med det bästa av två världar - vacker natur och bra kommunikationer. Endast några minuters promenad till naturreservatet Årstaskogen med motions- och gångvägar längs Mälarens Årstavikens vatten där man finner bla badplats och utegym. Inom gångavstånd har man Liljeholmenskajen med restauranger, caféer och badbryggor. I Årsta centrum finns även här flera restauranger, bla välkända Två små svin och Palmyra Kebab. Inom ett par minuters promenad från bostaden ligger den lilla lokala Coop-butiken.

Kommunikationerna är otroligt bra med 4 minuter till buss, 6 minuter till tvärbanan och 10 minuter till pendeltåget. Har man bil är man snabbt ute på E4:an och Söderledstunneln.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 595 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-01

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Siljansvägen såldes av oss 2024-02-01. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Siljansvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.