Bergsrådsvägen 8 / Bagarmossen / Stockholm

Charmig etta med stor balkong i populära Bagarmossen!

Slutpris
1 940 000 kr
Boarea
20 kvm
Avgift
1 632 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsrådsvägen såldes av oss 2020-06-24. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Bergsrådsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett perfekt första boende med rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier och utgång till stor balkong i soligt söderläge. Allrum som erbjuder plats för säng och sällskapsdel i öppen planlösning mot smakfullt kök. Helkaklat duschrum förberett för tvättmaskin. Välskött förening med direkt närhet till Bagarmossens Centrum med kommunikationer och service såväl som naturen och Nackareservatet.

Ett perfekt första boende - Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.