Kolbäcksgränd 14 / Bagarmossen / Stockholm

Stor balkong i söder, fina originaldetaljer, gavel, hiss, omtyckt stabil förening i utmärkt läge

Slutpris
3 710 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 491 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolbäcksgränd såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Kolbäcksgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

50-talspärla i Bagarmossen med stor balkongen som vänder mot solsäkert söderläge! Kvällsmiddagar under markisen kommer säkerligen ske alla varma sommardagar. Vardagsrummet har plats för matsalsdel mot fönster, plats för mediabänk och kontorsdel. Vackert patinafyllt golv, vacker dörr mot entrén. Uppdaterat kök med fina bevarade originaldetaljer och matplats för flera. Två stora sovrum, kaklat badrum med badkar, tvättmaskin och skötbord. God förvaring i entrén. Välskött omtyckt förening med ett utmärkt läge i Bagarmossen. Föreningen har en välplanerad gård med utmanande lekplats för de små, grillmöjlighter, odling i pallkragar, återvändsgata så ytterst lite trafik och grönområden som gör benen fulla med spring. Dessutom ligger Söderbysjön och Nackareservatet bara ca 10 minuter bort så äventyr i skog och sjö är givet alla helger. Välrenommerade skolor, förskolor och T-bana finns på gångavstånd. Bostaden för den moderna lilla eller stora familjen. En bostad med många fina värden. Välkommen till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.