Rusthållarvägen 121 / Bagarmossen / Stockholm

Möjligheternas lägenhet!

Slutpris
1 980 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
3 017 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rusthållarvägen såldes av oss 2018-06-09. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Rusthållarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rusthållarvägen 121 där föreningen upplåter en av deras tidigare hyresrätter. Bostaden har bevarad charm och gott om förvaring. Planlösningen erbjuder väl avvägda rum med gott om plats till matbord i kök samt härligt ljusinsläpp i allrummet från stort fönsterparti och två franska balkonger.

Brf Gästfriheten är en stabil och välskött förening som erbjuder hyra av övernattningslägenhet och föreningslokal till alla medlemmar.

Populära Bagarmossen är ett lugnt och trivsamt område med nära anslutning till tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 10 min. Förutom god service och utmärkt kommunikation så erbjuds här friluftsliv och möjligheten till aktiviteter året med Nackareservatet som nära granne några minuters promenad bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.