Gällerstagränd 101 / Hagsätra - Ormkärr / Bandhagen / Stockholm

Renoveringschans för dig som vill påverka själv!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
96 kvm
Driftkostnad
51 821 kr/år
Tomtarea
247 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gällerstagränd såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Gällerstagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagsätra - Ormkärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus i två plan med lugnt och privat läge i Ormkärr. Väldisponerat radhus med upp till tre sovrum, lättmöblerat vardagsrum med öppen spis, rymligt familjekök, badrum samt separat wc-rum/tvättstuga. På husets framsida är tomten lekvänligt plan med gräsmatta och på baksidan är tomten privat och ostörd med stor uteplats i mycket soligt läge. Här erbjuds du en mycket bra möjlighet att påverka utseendet på ditt framtida boende då de flesta ytskikt är i behov av förnyelse. Till huset hör ett garage i länga. Området är mycket barnvänligt med bl.a. en stor lekplats och intilliggande gräsyta för t.ex. fotboll. T-bana och centrum ligger i Hagsätra på ca 10-12 minuters promenadavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration