Hallsbergsgatan 22 / Hagsätra Älvsjö / STOCKHOLM

Väldisponerad gaveltrea med öppen planlösning och stor balkong!

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 942 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallsbergsgatan såldes av oss 2016-11-27. Se alla våra försäljningar i samt även på Hallsbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagsätra Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I nytt hus från 2015 finns en optimalt planerad trea med öppen planlösning och balkong med milsvid utsikt! Ljust gavelläge där den stora balkongen utan insyn flitigt kan användas för middagar eller avkoppling i eftermiddagssolen. Köket har inbyggda vitvaror och ett rymligt badrum med bubbelbadkar. Det finns även en klädkammare med flera användningsområden vilket sammantaget ger ett funktionellt och praktiskt boende. Ingen eller kort kö till P-plats.

Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana och pendeltåg. I närheten finns tillfällen till både avkoppling och aktivitet med en helt nybyggd lekplats och ett skogsparti inpå knuten. Älvsjöbadet och Hagsätra IP med konstgräsplan och löpbanor finns några stenkast därifrån. Bra närservice vid Hagsätra centrum.

Välkommen till en optimalt planerad visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration