Sök Meny
Såld

/ Hallsbergsgatan 22

Väldisponerad gaveltrea med öppen planlösning och stor balkong!

I nytt hus från 2015 finns en optimalt planerad trea med öppen planlösning och balkong med milsvid utsikt! Ljust gavelläge där den stora balkongen utan insyn flitigt kan användas för middagar eller avkoppling i eftermiddagssolen. Köket har inbyggda vitvaror och ett rymligt badrum med bubbelbadkar. Det finns även en klädkammare med flera användningsområden vilket sammantaget ger ett funktionellt och praktiskt boende. Ingen eller kort kö till P-plats.

Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana och pendeltåg. I närheten finns tillfällen till både avkoppling och aktivitet med en helt nybyggd lekplats och ett skogsparti inpå knuten. Älvsjöbadet och Hagsätra IP med konstgräsplan och löpbanor finns några stenkast därifrån. Bra närservice vid Hagsätra centrum.

Välkommen till en optimalt planerad visning!

Sponsrade länkar
Hallsbergsgatan 22
Slutpris: 2 525 000 kr
Boarea: 65 kvm
Avgift: 3 942 kr/mån
Driftkostnad: 426 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / / Hallsbergsgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!