Lerbäcksgränd 20, 3 tr / Bandhagen / Stockholm

Välplanerad 3:a med balkong i fritt sydvästläge - högst upp i huset!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 399 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lerbäcksgränd såldes av oss 2019-12-19. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Lerbäcksgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin och välplanerad 3:a om 73 kvm i ett lugnt och barnvänligt område. Lägenheten har flera av de vackra originaldetaljerna från 50-talet bevarade vilket ger lägenheten en härlig karaktär. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp med fönsterpartier i två väderstreck. Härifrån når ni ut till balkongen som ligger i ett soligt och fritt sydvästläge med sol från lunch till kväll. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning vilket ger en härligt social känsla. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring i många skåp. Helkaklat och stambytt badrum med badkar. Två tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Trivsamt område med både grönska, lekplats utanför porten och närhet till goda kommunikationer med buss, tunnelbana (ca 20 min in till city) och pendeltågsstation (Älvsjö). Ca 4-5 minuters promenad till Hagsätra centrum (och T-bana) med service, matbutiker, restauranger mm. Även till Rågsveds tunnelbana tar det ca 5 minuter. I området finns både för- och låg-/mellanstadieskola.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.