Sätterstavägen 48 / Örby / Bandhagen / Stockholm

Välbyggt hus på fin tomt med bästa solläge!

Slutpris
6 750 000 kr
Boarea/biarea
112/63 kvm
Driftkostnad
46 621 kr/år
Tomtarea
708 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Sätterstavägen såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Sätterstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med charmerande fint läge och inbäddat i lummig grönska på uppvuxen trädgårdstomt ligger denna välbyggda 50-villa med bekvämt gångavstånd till centrum och T-bana i Bandhagen. Här finner du ljusa och generösa sällskapsytor med utgång till uteplats i bästa solläge på husets baksida. Köket är funktionellt planerat och blir troligen ett roligt projekt att modernisera. Huset erbjuder upp till 4 tämligen generösa sovrum fördelade på två plan. Utöver wc i badrummet på övre plan finns även en wc i souterrängplanet samt en duschkabin i tvättstugan. Det tveklöst charmiga huset har undgått större moderniseringar och har därför många fina originaldetaljer bevarade, och när badrummet renoverades 2019 gjordes det med beaktande av ursprungsstilen. I huset finns även ett varmgarage - kanske något för den bilintresserade eller en möjlighet att bygga om till ytterligare ett rum. Välkomna på visning av ett välbyggt hus på en mycket trivsam tomt med ett mycket bra läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.