Stenkvistavägen 10

Stenkvistavägen 10

Slutpris

2 900 000 kr


Bandhagen— Stockholm

Stenkvistavägen 10


Slutpris
2 900 000 kr

Bandhagen— Stockholm

Välkomna att längta hem till 55 kvm om 2rok högt upp i huset!

Högt upp i huset på nyproducerade Stenkvistavägen 10 hittar du lägenheten som stod klar för inflytt 2019 - och här får du en milsvid utsikt att vila ögonen på från den stora balkongen.
Fantastisk möjlighet att förvärva en bostad om 55 kvm vid Högdalen centrum. Bostaden är ljust färgsatt och utrustad med stora fönsterpartier. Social planlösning mellan kök och vardagsrum, ett bra sovrum utan direkt insyn och förvaring i överflöd. Här erbjuds tidlösa materialval som gör bostaden än mer komplett för den kräsne. Interiören sammanfattas av väggar i vit kulör, genomgående ekparkett, topputrustat kök i neutralt vitt med plats för matbord, en walk in closet, helkaklat badrum med vägghängd WC, TT &TM. Sist men inte minst en stor och trivsam balkong i perfekt söder läge. Detta är utan tvekan en bostad för den som kräver en stabil förening och maximal trivsamhet!
Globen, Tele2 Arena och näst intill hela söderort ser ni härifrån. Mäktiga nyårsfiranden erbjuds härifrån!

Ett expansivt område där en hel del är på gång. Högdalen möter en fantastiskt ljus framtid där omgivningen, kommunen och flera aktörer uppfattat vilket attraktivt läge området infinner sig i. Goda kommunikationer med buss och tunnelbana. Med närhet från bostaden nås tunnelbanestationen som på ca 19 min tar dig till T-centralen. Likaså tvärförbindelse ”röd buss 167” som tar dig till Älvsjö pendeltåg på 7 minuter och Kungens Kurva på 20 minuter. Du har ca 15 min bilväg till Södermalm. Högdalen centrum som bara ligger ett stenkast ifrån bostaden har ett stort utbud av restauranger, affärer, en av Sveriges modernaste skateparker och annan service.
Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 428 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
8 av 13
Såld
2022-01-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.