Blåbärsstigen 11

Blåbärsstigen 11

Slutpris

3 550 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Blåbärsstigen 11


Slutpris
3 550 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Fin familjevilla i barnvänliga kvarter med separat lägenhet och dubbelgarage

Välkommen till denna trevliga villa med plats för den stora familjen, belägen på uppvuxen tomt som gränsar mot grönområde i populära och barnvänliga kvarter i trivsamma Bergshamra. Ett stenkast bort ligger Länna skola med åk F-9 och förskola. I samhället finns även välsorterad mataffär (ICA) som är apoteks- post- och systembolagsombud, biblioteket, pizzeria och vårdcentral. Goda kommunikationer till Norrtälje. Pendlingsbuss till Stockholm avgår kontinuerlig från Norrtälje och passerar även Ledinge trafikplats (ca 15 min med bil till bägge hållplatser). Fin tomt med plana gräsytor för spel och lek, grusade gångar och flera fina uteplatser.

Husets ca 168 kvm är fördelade på två plan. På entréplan återfinns ett trevligt vardagsrum med braskamin och utgång till den stora altanen och vidare ut i trädgården, smakfullt renoverat kök från 2023 med matplats vid burspråk, två fina sovrum, duschrum, välkomnande hall med klädkammare samt praktisk tvättstuga/groventré . På övre plan finns ett stort härligt allrum, 2 stora sovrum samt ett stort badrum. Golvvärme på hela entréplan samt i badrum på övre plan. Dubbelgarage om ca 50 kvm med en separat lägenhet ovanpå - perfekt för långväga gäster eller generationsboende samt ett praktiskt förråd. Tomten gränsar till grönområde så det är bara att gå rakt ut i skogen och plocka bär. Ett par minuters promenad bort genom skogen, ligger Morasjön med fina badklippor.

Huset är besiktigat i förväg.

Till Morabadet med sandstrand och badbrygga i Bergshamraviken är det ca 3 km. Möjlighet finns att hyra båtplats i Bergshamraviken och med båt tar ni er enkelt vidare ut i den vackra skärgården.

Avstånd:

Norrtälje ca 1,4 mil (15 min)
Stockholm ca 6,5 mil ( 50 min)
Åkersberga ca 3,4 mil (32 min)


Boarea
ca 168 kvm
Driftkostnad
53 623 kr/år
Tomtarea
1 336 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Blåbärsstigen såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Blåbärsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.