Fridhemsbacken 2

Fridhemsbacken 2

Slutpris

2 800 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Fridhemsbacken 2


Slutpris
2 800 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Drömboende i Roslagens famn endast 50 min från Stockholm

Möjlighet att förvärva varsamt renoverat hus från 1931 med sjöglimt, beläget i lugna lummiga villakvarter i trivsamma Bergshamra. Här finns välsorterad mataffär (ICA) som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även Länna skola med åk F-9, förskola, bibliotek, pizzeria och vårdcentral. Goda kommunikationer till Norrtälje. Pendlingsbuss till Stockholm avgår kontinuerlig från Norrtälje och passerar även Ledinge trafikplats (ca 15 min med bil till bägge hållplatser).

Huvudbyggnaden har renoverats och byggts till med varsam hand och man har här lyckats bibehålla charm och detaljer samtidigt som huset möter dagsens krav på funktion och komfort. Kommunalt V/A och fiber är indraget.
Husets 95 kvm är fördelade på två plan. På entréplan återfinns det trivsamma köket med matplats vid fönster och utgång till altan och vidare ut i den härliga trädgården, vedspis som både skapar trivsel och bidrar till uppvärmningen då den är kopplad till uppvärmningssystemet. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, duschrum med tvättmaskin och torktumlare, välkomnande hall med gott om plats för skor och ytterkläder samt inre hall med trappa upp till övre plan. På övre plan finns en övre hall, toalett och två fina sovrum. Från fönstret i det ena sovrummet ser man Bergshamravikens vatten glittrar mellan träden. Fin uppvuxen trädgårdstomt med plana gräsytor för spel och lek, fruktträd och bärbuskar, syrener och goda odlingsmöjligheter. På tomten finns ett fint isolerat gästhus om ca 19 kvm med sovloft, vedbod, äldre jordkällare i behov av väldigt mycket kärlek och flaggstång.

Huset är besiktigat.

Till Morabadet med sandstrand och badbrygga är det ca 2.6 km. Möjlighet finns att hyra båtplats i Bergshamraviken och med båt tar ni er enkelt vidare ut i den vackra skärgården.

Avstånd:

Norrtälje ca 1,4 mil (15 min)
Stockholm ca 6,5 mil ( 50 min)
Åkersberga ca 3,4 mil (32 min)


Boarea/biarea
ca 95/6 kvm
Driftkostnad
43 438 kr/år
Tomtarea
932 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-04-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Fridhemsbacken såldes av oss 2023-04-12. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Fridhemsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.