Gransjövägen 8

Gransjövägen 8

Slutpris

2 280 000 kr


Sjöändan— Bergshamra— Norrtälje

Gransjövägen 8


Slutpris
2 280 000 kr

Sjöändan— Bergshamra— Norrtälje

Insynsskyddad och solig naturtomt med rofyllt läge, bara 500 m till bad/båtplats!

I området Sjöändan i härliga Roslagen finns detta fina och vinterbonade fritidshus nu till salu! En rofylld och spännande tomt som gränsar till naturreservat, inbjuder till lek och härliga skogspromenader. Huset på 86 kvm är fördelat på ett stort vardagsrum med öppen spis med insats i anslutning till köksdelen, nytt kök med diskmaskin, tre bra sovrum samt duschrum med wc och tvättmaskin.

Detta fina vårdade hus står på en vacker tomt som grönskar i all sin prakt från vår till höst. Bland annat njuter du av doften från den blommande syrénhäcken under våren och på hösten skördar du flera sorters bär, äpplen och svamp. Däremellan, när de heta sommardagarna dyker upp, svalkar man sig såklart i sjön som bara ligger 500 meter från huset.

Detta härliga ställe når du med bil från Stockholm på en dryg timme och från Norrtälje på ca 30 min. Gångavstånd ner till samfällighetens badplats med strand, bryggor och båtplaster gör att det är lätt att trivas här...

5 km till Bergshamra där du bland annat hittar bland annat välsorterad matbutik, vårdcentral, marina, byggvaruhandel och skola. SL-buss som går flera gånger dagligen är det 4 km.

Här an du läsa mer om området Sjöändan och samfälligheten:
https://www.villaagarna.se/samfalligheter/alla-samfalligheter/sjoandans-samf/om-oss/

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
86/2 kvm
Driftkostnad
19 662 kr/år
Tomtarea
2 334 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gransjövägen såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Gransjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.