Gransjövägen 8 / Sjöändan / Bergshamra / Norrtälje

Insynsskyddad och solig naturtomt med rofyllt läge, bara 500 m till bad/båtplats!

Slutpris
2 280 000 kr
Boarea/biarea
86/2 kvm
Driftkostnad
19 662 kr/år
Tomtarea
2 334 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gransjövägen såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Gransjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöändan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I området Sjöändan i härliga Roslagen finns detta fina och vinterbonade fritidshus nu till salu! En rofylld och spännande tomt som gränsar till naturreservat, inbjuder till lek och härliga skogspromenader. Huset på 86 kvm är fördelat på ett stort vardagsrum med öppen spis med insats i anslutning till köksdelen, nytt kök med diskmaskin, tre bra sovrum samt duschrum med wc och tvättmaskin.

Detta fina vårdade hus står på en vacker tomt som grönskar i all sin prakt från vår till höst. Bland annat njuter du av doften från den blommande syrénhäcken under våren och på hösten skördar du flera sorters bär, äpplen och svamp. Däremellan, när de heta sommardagarna dyker upp, svalkar man sig såklart i sjön som bara ligger 500 meter från huset.

Detta härliga ställe når du med bil från Stockholm på en dryg timme och från Norrtälje på ca 30 min. Gångavstånd ner till samfällighetens badplats med strand, bryggor och båtplaster gör att det är lätt att trivas här...

5 km till Bergshamra där du bland annat hittar bland annat välsorterad matbutik, vårdcentral, marina, byggvaruhandel och skola. SL-buss som går flera gånger dagligen är det 4 km.

Här an du läsa mer om området Sjöändan och samfälligheten:
https://www.villaagarna.se/samfalligheter/alla-samfalligheter/sjoandans-samf/om-oss/

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.