Lugnetvägen 35A / Bergshamra / Norrtälje

Gård med eget båthus i centrala Bergshamra

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
3 ha
Rum
6 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
NORRTÄLJE UTANBRO 1:40
Objekttyp
Gård
Såld
2019-10-13
Bostaden är såld!

Denna gård på lugnetvägen såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på lugnetvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gård i utmärkt läge i Bergshamra med stor potential och med eget båthus. Gården erbjuder stort boningshus på ca 180kvm med stora sällskapsytor och flera eldstäder samt fantastisk utsikt mot Bergshamraviken där man ser båthuset. På gården finns tre ekonomibyggnader i gott skick samt båthuset nere vid viken. En av byggnaderna är förbered så man kan göra en eller två lägenheter. Gården är på dryga 3 ha med lång strandlinje i ett skifte.
I Bergshamra finns en välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Det finns pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Området har vacker natur och du har nära till både skog och hav.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten