Östanvindsvägen 4

Östanvindsvägen 4

Slutpris

2 995 000 kr


Bergshamra - Enviken— Bergshamra— Norrtälje

Östanvindsvägen 4


Slutpris
2 995 000 kr

Bergshamra - Enviken— Bergshamra— Norrtälje

Fritidshus med året-runt-standard med gästhus i nyskick! Nära bad & båtplats i populära Enviken

Välkommen till Östanvindsvägen 4 i populära Bergshamra - Enviken med direkt närhet till havet, Bergshamraviken. Fint totalrenoverat 1,5-planshus om 80 kvm med kommunalt V/A, åretruntstandard på en öppen och ljus södervänd tomt med insynsskyddat läge. Huset fördelas på kök och vardagsrum i öppen planlösning, nytt stilrent kök med integrerade vitvaror och diskmaskin, vardagsrum med öppen spis, två bra sovrum och ett nytt helkaklat duschrum med wc, takdusch, golvvärme och tvättmaskin. Passar perfekt som både permanentboende eller ett bra sommarboende.

Här finns flera uteplatser med sol hela dagen, den fina och rejäla altanen med rakt söderläge som ligger helt insynsskyddat liknande en innergård mellan husen. I anslutning till huset ligger den nyrenoverade gäststugan för övernattande gäster om ca 10 kvm med egen dusch samt wc. Vacker uppvuxen trädgård som gränsar till allmänning. Fina tillgängliga gräsytor, perfekta för lek och den odlingsintresserade.

Här bor du nära havet med badplats och möjlighet till båtplats. Området har både pool, tennisbana, motionsspår, båthamn och havsbad. Båthamn finns i Bergshamraviken. Med bara 5 minuter till Bergshamra är det nära till service och året runt öppen Ica matbutik med system, apotek och post-ombud (ca 2 km). Till Norrtälje tar det ca 20 minuter och till Stockholm ca 1 timme. Bara 300 meter till SL-buss och ca 1,5 km till båtplats. Gångavstånd 900 meter till fin barnvänlig badstrand i havsvik och föreningens område poolområde.

Huset är helt inflyttningsklart och bara att börja njuta av! Varmt välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
32 046 kr/år
Tomtarea
1 795 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Östanvindsvägen såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Östanvindsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.