Björkholmastigen 14

Björkholmastigen 14

Slutpris

2 000 000 kr


Björkö— Norrtälje

Björkholmastigen 14


Slutpris
2 000 000 kr

Björkö— Norrtälje

Havsnära med del i sjöbod

Bara 240 meter från bad, båtplats och sjöbod ligger denna enkla stuga om 21 kvm på en högt belägen naturtomt med vackra släta berg i dagen och en byggrätt om 80 plus 40 kvm.

Huset består av vardagsrum, kök och sovrum och står på en vacker slät berghäll som bildar en naturlig uteplats i soligt söderläge. I anslutning till huset finns ett utrymme med utedusch, separett toalett och ho som fungerar som badrum. På tomten finns även en nybyggd gäststuga om ca 15 kvm samt ett trädgårdsförråd om ca 6,5 kvm.

Den vackra och högt belägna tomten har gles tallskog, lingon och blåbär samt en liten sjöglimt om man anstränger sig lite. Här får man bygga fritidshus om 80 kvm, komplementhus om 40 kvm samt atterfallshus och friggebod. Fiber finns i området och kan anslutas, huset är anslutet till föreningens sommarvatten.

Från tomten når man enkelt bryggan där båtplats ingår samt den stora sjöboden där man har ett eget förråd bara 240 meter bort. Här finns även en av områdets fina stränder med badbrygga och sandstrand. Med båt är man direkt ute i en mycket vacker del av vår skärgård med närhet till Arholma, Lidö, Fejan och många andra fina öar.

Från huset är det ca 900m till SLbuss 636 mot Norrtälje/Stockholm, ca 3 km till Waxholmsbåt mot Stockholm, Ca 6 Km till Cafe och restaurang i Simpnäs samt 10 km till åretruntöppen ICA butik och mack.

Välkommen på visning!


Boarea
21 kvm
Driftkostnad
11 000 kr/år
Tomtarea
2 090 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-04-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björkholmastigen såldes av oss 2022-04-25. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Björkholmastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.