Marnängsvägen 13

Marnängsvägen 13

Slutpris

1 625 000 kr


Marum— Björkö— Norrtälje

Marnängsvägen 13


Slutpris
1 625 000 kr

Marum— Björkö— Norrtälje

Rejält vinterbonat fritidshus

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 95 kvm med tre sovrum och uthus på en stor, insynsskyddad och solig trädgårdstomt om 2 134 kvm med närhet både till välordnad båthamn och en fantastisk sandstrand i Marbosundet.

Huset har genomgående ljusa ytskikt, badrum med mulltoalett och tre bra sovrum varav ett som idag används som kontor. Här finns även ett lantligt kök med rymlig matplats i öppen planlösning mot det stora härliga vardagsrummet med braskamin och utgång till altanen i perfekt läge. Stort härligt altandäck i soligt söderläge, mindre förstukvist under tak samt en separata uteplats under tak i väster ger stora ytor att vistas på sommartid.

Den stora lummiga tomten har fina plana gräsytor för lek och spel samt ett öppet solläge i söder och väster. På tomten växer svarta och röda vinbär, två sorters krusbär, hallon och även äpple -och plommonträd. Här finns ett förråd/snickarbod som är möjligt att göra till gästhus om ca 20 kvm.

Från tomten når man enkelt havet med en fin, välordnad båthamn där man även har en plats samt vackra klippor vid havet med havtorn och magiskt vacker milsvid havsutsikt. Ca 700m bort ligger den fina, långrunda sandstranden med kritvit silkeslen sand.

Marum är ett etablerat fritidsområde med fotbollsplan, båthamn, vacker havsstrand och fina promenadvägar. Från huset är det ca 1 km till SLbuss636 mot Stockholm/Norrtälje, 9 km till åretruntöppna Väddö backa affär och ca 7 km till Östersjö brygga som trafikeras av Waxholmsbolaget.

Välkommen till Marum!


Boarea
95 kvm
Tomtarea
2 134 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Marnängsvägen såldes av oss 2022-09-02. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Marnängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.