Östersjövägen 22 / Östersjö brygga / Björkö / Norrtälje

Vinterbonat nära buss och Waxholmsbåt

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
103 kvm
Driftkostnad
25 250 kr/år
Totalareal
1,1921 ha
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Östersjövägen såldes av oss 2019-06-15. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Östersjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östersjö brygga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta nyrenoverade och vinterbonade fritidshus om 103 kvm med stora härliga altandäck och uteplatser på en stor, fin trädgårdstomt med tillhörande skog om hela 11921 kvm.

Huset har verkligen renoverats från grunden de senaste fem åren och har full åretruntstandard. Här finner vi vardagsrum och kök i öppen plan, allrum och nyrenoverat badrum med vattentoalett på entreplan. På övre plan hittar vi ett litet allrum och tre bra sovrum. Huset har renoverats både invändigt och utvändigt, fått nytt kök, badrum och avlopp samt härliga altanytor med flera mysiga uteplatser och en badtunna. Här finns även en bastubyggnad om ca 15 kvm samt ett uthus/förråd om 20 kvm.

Tomten består av en trädgårds-del som har en plan gräsyta för lek och spel samt några fina berg i dagen och stora altandäck för garanterad sol hela dagen. Bakom huset sträcker sig sedan ca 8000 kvm egen skog där man kan plocka bär och svamp, hugga sin julgran eller kanske fylla på vedförrådet.

Från tomten når man enkelt Östersjö brygga ca 700m bort som trafikeras av Waxholmsbolaget och som du når med direktbåt från Stockholm. Här finns även möjlighet till bad och båtplats. SL buss 636 från Stockholm/Norrtälje stannar 30 m från huset.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration