Förängsudden 225d

Förängsudden 225d

Slutpris

6 900 000 kr


Förängsudden— Blidö— Norrtälje

Förängsudden 225d


Slutpris
6 900 000 kr

Förängsudden— Blidö— Norrtälje

Arkitektritade och nyproducerade klipphus om ca 170 kvm vid havet med egen båtplats

Med hänförande utsikt över Svartlögafjärden på Blidö ligger detta arkitetkritade, nyproducerade och lösvirkesbyggda klipphus om ca 170 kvm fördelat på 6 ljusa rum. Tillgång till egen båtplats vid gemensam brygga ett stenkast från huset möjliggör att ta sig till denna moderna bostad sjövägen. Från det stora trädäcket om ca 180 kvm, som sträcker sig runt hela huset, kan man njuta av bra solläge hela dagen. Centralt beläget på Blidös ostkust, vid Förängsudden, ligger detta smultronställe, där man kan bo och fascineras av årets alla årstider. Från Furusund på fastlandssidan når man bostaden via bilfärja på endast 20 minuter.

Huset har en ljus, modern och öppen planlösning fördelat på två plan med möjlighet till fyra sovrum. Huset öppnar upp sig från den ljusa hallen mot vardagsrummet och köket som är placerat mot havssidan. Här kan det stora sällskapet umgås och man har access till den stora altanen mot havssidan. Stora fönsterpartier ger ett utmärkt ljusinsläpp. Köket är fullutrustat och bjuder in till trevliga måltider. På entréplan finns även TV-rum, sovrum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en helkaklad gäst-WC med dusch.

Övervåningen öppnar upp sig med ett ljust allrum med utgång till balkong i söderläge. Två rymliga sovrum varav ett med egen klädkammare samt helkaklat duschrum med WC.

Huset har genomgående smakfulla materialval; ekparkett på golv, vitmålade väggar varav partier med liggande vitmålad och hyvlad träpanel. Vattenburen golvvärme i hela huset, centraldammsugare samt flertalet uttag för tv/internet.

Tomten om 1 766 kvm, ett stenkast från Svartlögafjärden, ligger utanför detaljplanerat område så uppförande av eventuellt garage sker i samråd med Norrtälje kommun.

Vackra Blidö ligger utanför ön Yxlan i Roslagen, ca 15 minuters bilfärja från Furusund på fastlandet. Förängsudden ligger vackert beläget i närheten av Almvik. Ca 2 km från Förängsudden ligger vackra Blidö kyrka. Blidö Hamnkrog, som har en trevlig restaurang med rättigheter, boende och gästhamn, ligger ca 5km bort. Här ligger även Blidö Bio. ICA Blidö som bl.a. är apoteks- och systembolagsombud, ca 6km.


Boarea
169 kvm
Tomtarea
1 766 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-07-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Förängsudden såldes av oss 2017-07-25. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Förängsudden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.