Lejonets Gata 386 / Brandbergen

Optimalt läge och låg avgift där allt ingår!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 837 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lejonets Gata såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Lejonets Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En tvåa i toppskick i populära Brf Tellus är äntligen till salu. Här finner du en lägenhet med genomgående mycket hög standard, stilrena materialval och en optimal planlösning. Den härliga inglasade balkongen i perfekt söderläge erbjuder både en trivsam utsikt mot den grönskande innergården samt ett vackert ljusinsläpp till lägenheten.

Här finner du 66 välplanerade kvadratmeter med stora öppna ytor, goda förvaringsmöjligheter och en avgift där allt ingår (inklusive el). Både vardagsrum och sovrum är väl tilltaget och det generösa köket erbjuder moderna vitvaror och snygga materialval. Gott om plats finns för bra arbetsytor och förvaring tack vare smarta och yteffektiva lösningar som tex hörnkarusell. Plats finns även för stort matbord och trevliga familjemiddagar!

Badrummet har totalrenoverats med klinkergolv, kaklade väggar, handdukstork och golvvärme. Som om detta inte vore nog så har du även hiss, tvättstuga och förråd i samma trappuppgång. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutiker, restaurang, frisör, apotek, försäkringskassa, vårdcentral och skatteverket. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum, ICA Maxi, port 73 och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbuss till Stockholm C och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Brandbergens/Svartbäckens förskolor.

Brandbergsskolan F-9. Svartbäckskolan F-6, Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman, Fasanen och Dragspelet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.