Oxens gata 264 / Brandbergen / Haninge

Svindlande utsikt från vån 6! HISS finns!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
3 242 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxens Gata såldes av oss 2020-06-24. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Oxens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris eller bud!
Näst högst upp i hus med HISS och uppskattat fritt västerläge, ligger denna ytterst välplanerade 2:a som bjuder på milsvid, svindlande panoramavy, endast 2 minuters promenad till utmärkta kommunikationer. Förutom ett stilfullt boende är lägenhetens signum just den fria utsikten där Haninge kommuns siluett breder ut sig och bjuder på en ständigt föränderlig utsikt oavsett årstid eller tid på dygnet.
Lägenheten disponerar över ett rymligt sovrum utrustat med gott om garderobsskåp, nyrenoverat och helkaklat badrum 2018, generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ett praktiskt kök som tack vare det goda planeringen lämnat utrymme för utmärkta arbets samt förvaringslösningar såväl som för maskinell utrustning. Tillhörande förråd finns och överlåtelse av befintliga möbler kan diskuteras.
Utanför bostaden finns flertal mysiga innergårdar med parkbänkar, lekplatser och grillplatser.

Med över 900 bostadsrätter är HSB anslutna Brf Väduren är en av Sveriges största föreningar. Inom föreningen finns tillgång till 9 st tvättstugor, föreningslokal och övernattningslägenhet för gäster. Ett par hundra meter bort finns Brandbergens centrum med bl. a restauranger och mataffärer, sommartid finns utomhusbassäng. Härliga strövområden erbjuds i Tyresta Nationalpark med naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
100 meter bort finns utmärkta kommunikationer till bl.a Gullmarsplan samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder allt från pendeltågskommunikation till bl a Stockholm City, badhus och idrottsanläggningar, skolor och inomhusgalleria med bred service.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutiker, restaurang, frisör, apotek, försäkringskassa, vårdcentral och skatteverket. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum, ICA Maxi, port 73 och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbuss till Stockholm C och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Brandbergens/Svartbäckens förskolor.

Brandbergsskolan F-9. Svartbäckskolan F-6, Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman, Fasanen och Dragspelet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.