Oxens gata 252 / Brandbergen / Haninge

Välplanerad 2:a om 40kvm med balkong i söderläge!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 617 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxens Gata såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Oxens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga och omtyckta Brandbergen finns snart chansen att förvärva denna lägenhet om två rum och kök. En kvadratsmart, charmig och karaktärsfull bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom utmärkt planlösning, platsbyggda garderober och vackert ljusinsläpp.

Här välkomnas vi av en yteffektiv hall, och lite längre in finner vi ett öppet och funktionellt kök med vita väggar och parkettgolv. Vidare finns här ett öppet och hemtrevligt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Lägenheten har ett sovrum och ett fräscht och funktionellt badrum som är utrustat med toalett, duschkabin, handfat, spegelskåp med belysning och spotlights.

Brf Väduren är en välskött förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, hobbyrum, parkeringsplats, gästparkering och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 2617 kronor ingår värme, vatten, bredband, tv och ett väl tilltaget källarförråd.

På Oxens gata omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. För att kunna nyttja badplats, skolor, fina grönområden och kommunikationer får gå en kortare promenad.
Välkommen till Brandbergen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge

Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Skolor och barnomsorg

Brandbergsskolan F-9. Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman och Dragspelet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.