Oxens gata 252 / Brandbergen / Haninge

Välplanerad 2:a om 40kvm med balkong i söderläge!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 617 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxens Gata såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Oxens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga och omtyckta Brandbergen finns snart chansen att förvärva denna lägenhet om två rum och kök. En kvadratsmart, charmig och karaktärsfull bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom utmärkt planlösning, platsbyggda garderober och vackert ljusinsläpp.

Här välkomnas vi av en yteffektiv hall, och lite längre in finner vi ett öppet och funktionellt kök med vita väggar och parkettgolv. Vidare finns här ett öppet och hemtrevligt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar och plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Lägenheten har ett sovrum och ett fräscht och funktionellt badrum som är utrustat med toalett, duschkabin, handfat, spegelskåp med belysning och spotlights.

Brf Väduren är en välskött förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, hobbyrum, parkeringsplats, gästparkering och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 2617 kronor ingår värme, vatten, bredband, tv och ett väl tilltaget källarförråd.

På Oxens gata omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. För att kunna nyttja badplats, skolor, fina grönområden och kommunikationer får gå en kortare promenad.
Välkommen till Brandbergen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration