Stenbockens Gata 106 / Brandbergen / Haninge

Bekvämt belägen 3:a med extrarum.

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 735 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2018-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stenbockens gata såldes av oss 2018-11-16. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på stenbockens gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner vi en bekvämt belägen 3:a en trappa upp med tillbyggt extrarum.
Perfekt för den mindre familjen som bara vill flytta in och njuta av bostadens alla kvalitéer, men som även har krav på vad omgivningen har att erbjuda.
Goda sociala ytor, bra arbetskök och balkong är några av bekvämligheterna som erbjuds i denna pärla.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara lekparker finns runt omkring boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a bowlinghall och biograf. Sommartid finns utomhusbassäng och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
Utmärkta kommunikationer finns endast 50 meter bort med regelbunden trafik till Gullmarsplan och Stockholm city samt kommunens olika delar. Haninge Centrum beläget 2 km bort erbjuder såväl ett stort serviceutbud som pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.
I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar såväl som skolor (F-9) och förskolor varav den närmsta Förskolan Trumman är belägen ca 100 m bort från bostaden.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration