Tvillingarnas Gata 332

Tvillingarnas Gata 332

Slutpris

1 610 000 kr


Brandbergen— Haninge

Tvillingarnas Gata 332


Slutpris
1 610 000 kr

Brandbergen— Haninge

Välkommen till en ljus och luftig 2:a på Tvillingarnas gata 332

Trevlig välplanerad lägenhet som är lättmöblerad. Vita väggar och ljusa golv som är nyrenoverade i hela lägenheten. Hallen har rymliga garderober. Här ligger både sovrum och kök mot lugn och lummig innergård.
Köket är välplanerat och matbord får plats vid fönstret. I sovrummet så finns det gott om utrymme för många garderober. I vardagsrummet som är stort och luftigt och lätt möblerat så finns det balkong mot väster med eftermiddagssol/kvällssol. Toaletten är kaklad med ett badkar.

I Brandbergen finns det goda kommunikationer. Busslinjer till Haninge Centrum och Tyresö finns samt pendeltåg . Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min.

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 340 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2021-07-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.