Backstuguvägen 8

Backstuguvägen 8


Österhagen— Bro— Upplands-Bro

Backstuguvägen 8



Österhagen— Bro— Upplands-Bro

Sluta leta, villadrömmen är här!

Villadrömmen är här! I Österhagen på Backstuguvägen 8 finner du drömmarnas villa, finess från exteriör till interiör! Oslagbart läge med tomt mot allmänning i bästa solläge! Barnvänligt område med närhet till naturen!

1-½ -plans villa om 163 m² i modern och stilsäker touch. När du slår upp dörren möts du av en välkomnade och spatiös hall. På nedre plan finner du en praktisk tvättstuga med mycket förvaring, ett stilfullt helkaklat badrum samt ett gediget sovrum. Vidare kliver du in i husets hjärta - ett stort, socialt och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket som ger en luftig och härlig rymd i rummet. Modernt och trevligt Myresjökök med god arbetsyta och lyxig bänkskiva i marmorliknande kvartskomposit. En trappa upp möts du av ett allrum som binder ihop rummen på övre plan, med god plats för en myshörna med tv och soffa, samt ett hörn för skrivbord eller varför inte en härlig läsfåtölj? Husets andra badrum från 2014 är i toppklass - moderna färger och helkaklat med både dusch och badkar. Övervåningen har dessutom två gedigna sovrum, varav ena har en rymlig walk-in-closet i anslutning.


Från vardagsrummet kliver du ut på en stor och nylaserad trätrall där du kan grilla, sola eller njuta av en härlig stund i det stora spabadet. Det finns plats för sällskapsdel i form av soffgrupp samt matbord, dessutom är spotlights installerade i trätrallen för de sena kvällarna. Planlättskött trädgårdstomt (friköpt) i bästa solläge med propert lusthus som är isolerat och kan användas både på vår, sommar och höst. Det har plats för matbord eller loungegrupp, och värmelampor finns för de kyliga dagarna. Goda odlingsmöjligheter samt gräsytor för lek med barnen. Stilfull terrasserad mur bryter av tomten och ger en naturlig och fin upphöjning. Husets fasad ommålad 2017, samtliga rum omålade 2019 (förutom hall) och golven på nedervåningen är slipade och pigmenterade 2019.

Österhagen är en relativt ung stadsdel i Bro och började bebyggas under 2006, en underbar villastad med skiftande karaktär samt omringad av vacker natur, bekväma avstånd till gatans lekpark samt skogen. Närhet till E18 både norr och södergående. Bros centrum, samt pendeltågsstation nås med 5 minuters bilfärd och resa in till Stockholm city tar ca 30 minuter. Avgiftsfri pendlarparkering finns precis vid stationen. I Bro Centrum finner du äventyrsbad, aktivitetspark, tandläkare, florist, restauranger, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy’s, diverse affärer och gym nås med ca 10 minuters bilfärd. I övrigt har kommunen att erbjuda ett naturliv med många friluftsområden och fina bad runt Mälaren och insjöar, 15 minuters bilfärd till attraktiva golfbanor som Bro Hof m.m. Ridhus 5 minuter bort. Besiktigat & Energideklarerat! Tillträde önskan om 6 månader.

Hjärtligt välkomna på visning!


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
29 214 kr/år
Tomtarea
1 125 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Backstuguvägen såldes av oss 2020-09-28. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Backstuguvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.